Voorpret.

muis-wit

De geboorte van een kind is een unieke gebeurtenis in je leven. Ook voor grootouders is de geboorte van een kleinkind een prachtige ervaring. Je wereld staat op zijn kop. Ook de jaren daarna zijn druk en intensief. Toch is dit dé periode om na te denken over de financiële toekomst van je kind.

 

bolletjes1

bolletjes2

Een nieuw avontuur.

Als je vroeg besluit om te beleggen voor je kind profiteer je van een lange periode om een geldpotje op te bouwen. Dit vermogen kun je meegeven als je kind bijvoorbeeld een studie in binnen- of buitenland wil volgen, een wereldreis wil maken of een eigen huis gaat kopen.

 

bolletjes1

bolletjes2

Een voorbeeld.

Wie 15 jaar lang €200 per maand belegt bij een voorzichtig rendement van 4%, bouwt een kapitaal van bijna €50.000 op. Genoeg om de kosten van een uitwonende student voor 4 jaar te dekken. Omdat je bij beleggen nooit zeker weet hoeveel rendement je behaalt, kan het eindbedrag hoger, maar ook lager uitvallen.

Doe de KIDS-check:

Aan welke toekomstplannen wil je bijdragen? Een rijbewijs, studie of een eigen huis? Aan iedere droom hangt een ander prijskaartje. Doe nu de KIDS-check, bekijk de kosten van de verschillende toekomstplannen en ontdek hoeveel beleggen je kan opleveren.

Pijltje

KIDS-CHECK

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn